Oversigt

Åbent hus på Varde Gymnasium _

Sæt kryds i kalenderen og kom til åbent hus på Varde Gymnasium d. 22. januar 2022, hvor du kan blive klogere på hvordan det er at være elev på Varde Gymnasium og få et indblik i vores uddannelser (STX og HF), studieretninger, fagpakker, valgfag og sociale aktiviteter mm. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig .Åbent hus på Varde Gymnasium d. 22/1

9:30 Der serveres rundstykker og kaffe på elevtorvet
10:00 Rektor byder velkommen og præsenterer dagens program.
10:10 Runde 1: Oplæg om STX og HF
10:40 Runde 2: Oplæg om STX og HF
11:10 Runde 3: Oplæg om STX og HF

Løbende under hele dagen vil der være mulighed for at tale med lærere, studievejledere, ledelsen og elever, der står klar på elevtorvet til at fortælle om gymnasiet, fagene samt studieretningerne på STX og fagpakkerne på HF. Der vil også være mulighed for at komme på rundtur på ’Danmarks reneste Gymnasium’ og se de fantastiske rammer for undervisningen og gymnasielivet.

Vi går op i alles sundhed og vil naturligvis efterleve Sundhedsstyrelsens gældende retningslinjer for håndtering af Corona.

Virtuel rundvisning

Du kan allerede nu få en virtuel rundvisning, hvor du kan se nærmere på noget af alt det, vi kan tilbyde dig på Varde Gymnasium.

Du kan også se videoen nedenfor, hvor du kan se optagelser fra dagligdagen på Varde Gymnasium samt høre, hvad vores elever synes om at gå på VG.