Kommende elever

Med en hf- eller studentereksamen fra Varde Gymnasium får du det bedste rejsekort til din uddannelsesvej. Uddannelsens faglige dybde og bredde sikrer, at du har uendeligt mange veje at gå.

#VælgVG fordi…

• du får moderne laboratorier og naturvidenskab på højt niveau. Du kan endda se på stjerner i gymnasiets eget observatorium!
  • du får adgang til et helt nyt Idrætshus, så du kan dyrke idræt på højt niveau i de fedeste rammer.
  • du får lært at arbejde innovativt og kreativt gennem virkelighedsnær undervisning og samarbejde med erhvervslivet.
  • du får lært at bruge flere sprog aktivt og bliver samtidig klog på kulturforskelle.
  • du får adgang til Danmarks nok flotteste Musikhus så du kan øve og optage musik i de bedste rammer.
  • du får en stærk viden om politik, økonomi og sociologi og du lærer selv at lave kvantitative og kvalitative undersøgelser af samfundsforhold.
  • du får mulighed for at lave egne medieproduktioner gennem faget mediefag.
  • du får engagerede og dygtige lærere
  • du får det bedste fællesskab på tværs af årgangene gennem sjove events og spændende aktiviteter.

Se hvilke studieretninger du kan på på STX og hvilke fagpakker du kan få på HF

Når du starter på Varde Gymnasium begynder du på en spændende rejse. Rejsen foregår i fede rammer og med et stærkt fælllesskab.

Du vil opleve moderne og levende undervisning, hvor samarbejde med det lokale samfund og erhvervsliv er en væsentlig del. Du vil arbejde med innovation og lære at bruge fagene til at nytænke løsninger på aktuelle samfundsmæssige problemer.

Og selvfølgelig skal du også rejse ud i verden. Du kommer med på en oplevelsesrig og lærerig studierejse. Gennem virkelighedsnær undervisning og studierejser vil du opleve, at verden hele tiden er lige i nærheden.

Varde Gymnasium giver dig de bedste forudsætninger for at videreuddanne dig og for at opnå drømmejobbet. Du kan vælge mellem en bred vifte af studieretninger, som gør dine karrieredrømme til virkelighed.