Kommende elever

Når du er startet på Varde Gymnasium, bliver du hurtigt en del af den særlige kultur, der hersker og trives her på skolen.

Hvis du har lyst, hvirvles du ind i et sammensurium af aktiviteter, der ikke bare har at gøre med skemalagte timer, lektier og pligter, men som er med til at udvikle andre sider af dig selv på en god og sjov måde.

Hvis du har lyst, hvirvles du ind i et sammensurium af aktiviteter, der ikke bare har at gøre med skemalagte timer, lektier og pligter”

Du vil opleve, at lærerne på Varde Gymnasium tager initiativ til fx frivillig idræt, billedkunst og musik, kor, naturvidenskabsfestival, teater, skolefest med lancier og meget andet.

Der er altid mulighed for at finde en krog til såvel arbejde som afslapning. Overalt på skolen er der trådløst internet, hvilket gør det nemt at anvende bærbare computere til noter, gruppearbejde og projektarbejde.

Men det er selvfølgelig ikke kun lærerne, der serverer alle de spændende aktiviteter for dig. Her på gymnasiet er eleverne – bl.a. gennem elevrådet og festudvalget »Warwath« – også på banen med fx tilrettelæggelse af Operation Dagsværk, forskellige fester og caféer, årets revy og elevavisen Mercurius.