Orienteringsaften på Varde Gymnasium

Vil du have flest muligheder for din fremtid? #vælgVG

En blå eller rød studenterhue fra Varde Gymnasium giver dig flest muligheder for din fremtid. Du får en stærk faglig profil, som åbner op for uendeligt mange veje at gå på din uddannelses- og karrierevej. Og ikke nok med det gør vores nære samarbejde med erhvervslivet og den virkelighedsnære og innovative undervisning dig i stand til at vælge den helt rigtige vej for dig.

Varde Gymnasium er det bedste afsæt til verden og din uddannelsesrejse begynder i august. En god rejse kræver grundig forberedelse og derfor vil vi gerne byde dig velkommen til:

Orienteringsaften på gymnasiet torsdag den 17. januar kl. 17.00-18.15.

Her vil du møde engagerede elever og lærere, som fortæller dig alt hvad du har brug for at vide om studieretninger, erhvervssamarbejde og innovativ undervisning, og du får samtidig en forsmag på byens bedste fællesskab.

Vi starter i skolens moderne Musikhus, hvor vores elever og lærere tager imod dig. Kommer du lidt før kl. 17.00 er der lidt til ganen og til ørerne. Vardes Gymnasium kan blive dit gymnasium.

Vi glæder os til at se dig den 17. januar!

PS. Du må gerne tage dine forældre med!