Introkursus 8. klasse HF

Når du kommer på introkursus i 8. klasse på Varde Gymnasium, får du mulighed for at opleve, hvordan hverdagen er på Varde Gymnasium. Du kommer til at møde undervisning i flere af de forskellige fag, der er typiske for HF. I løbet af dagene, hvor du er på skolen, kommer du til at lære dine holdkammerater godt at kende, blandt andet gennem nogle fællesaktiviteter den første dag. Sammen med dit hold skal du også have undervisning i nogle af de obligatoriske fag på HF. Men du skal også ud og opleve undervisning i en rigtig HF-klasse.

Ud over det rent faglige er der også tilrettelagt andre aktiviteter for dig. Du vil blandt andet blive budt velkommen af en af skolens elevambassadører, som også vil vise dig rundt på skolen og fortælle lidt om alt det, der foregår uden for undervisningen.

I løbet af dine dage på Varde Gymnasium giver skolen frokost, så du behøver ikke spekulere på at have madpakke med. Men når der er idræt på skemaet, skal du huske at medbringe indendørs idrætstøj, sko og håndklæde. Der ud over skal du medbringe bærbar computer (hvis du har en), samt papir, blyant og gerne lommeregner.

Når du møder kl. 8 den første dag, står vi klar til at modtage dig i vores Musikhus, som er lige ved parkeringspladsen. Der vil være skilte, så du nemt kan finde det. Bliver du syg, skal du ringe til Varde Gymnasiums kontor, 75 22 16 11, og melde afbud. Skoledagen slutter kl. 13.05.

Vi glæder os til at se dig!

Velkommen på Varde Gymnasium