STX-brobygning - forløb for elever fra 10iCampus

STX-brobygning - forløb for elever fra 10iCampus

Hvis du kommer fra 10. klasse på 10iCampus kender du sikkert allerede lidt til Varde Gymnasium – i hvert fald vores Campus kantine! Men i løbet af ugen, hvor du er på VG, kommer du også til at stifte bekendtskab med en række af de fag og arbejdsformer, som kendetegner STX.

Udgangspunktet for brobygningsforløbet er et miniprojekt på ti moduler, hvor tre forskellige fag samarbejder om en emne. Desuden får du mulighed for at møde andre af gymnasiets fag i de øvrige halve og hele enkeltmoduler, som ligger i skemaet.

Eksempler på fag, du kan møde, kunne være matematik, samfundsfag, biologi, fysik, engelsk, andre fremmedsprog (spansk, tysk, italiensk), religion, psykologi, oldtidskundskab, historie, musik, dramatik og billedkunst.

Endelig vil du møde en af skolens elevambassadører og få et indblik i, hvad der foregår på skolen – også uden for undervisningen. Blandt andet får du mulighed for at deltage i en instagram-konkurrence med en lækker præmie.

Den første dag er der sørget for madpakken, da du får en madbillet til kantinen på Campus. Til resten af brobygningsforløbet bedes du selv medbringe madpakke.

Hvis der er færre en 12 tilmeldte på holdet, vil brobygningsforløbet blive tilrettelagt således, at deltagerne i mindre grupper eller par kommer ud at følge 1g-klasser i deres undervisning. På den måde kommer man endnu tættere på hverdagen på VG, og der vil stadig være en introduktion til skolens liv i forløbet.

Velkommen på Varde Gymnasium